KONSULTATION

Sundhedskort
Husk altid dit sundhedskort (sygesikringsbevis) ved alle henvendelser. Det er sygesikringens krav, at du medbringer kortet, hvis du skal have gratis sygesikringsydelser.

Konsultationen
Strækker sig typisk over 10-15 min. herunder tidsforbrug til journalføring, mv. Det er desværre ikke længere muligt med dobbeltider.

• For at vi kan afsætte passende tid, er det en stor fordel, at du orienterer os om, hvad dit møde med lægen drejer sig om.
• Hvis du har urinprøve med til konsultationen, afleveres denne til sygeplejersken, når du kommer.
• Det gør det lettere for os alle, hvis du åbent giver udtryk for dine forventninger til kontakten med os.
• For at sikre os, at vi når det væsentligste, er det vigtigt at begynde med det.
• Har du gjort dig tanker om årsagen til dine symptomer, er det vigtigt at fortælle om det.
Hvis du på forhånd ved at der er flere forskellige problemstillinger du gerne vil diskutere med lægen, er det vigtigt at gøre opmærksom på dette tidligt i konsultationen, så I sammen kan prioritere at nå det mest væsentlige.
• Oplys om hvilken medicin du får (herunder også naturmedicin og kosttilskud). Det kan have betydning for lægens eller sygeplejerskens råd og vejledning.
• Det er også vigtigt at fortælle, hvis du har kontakt med andre rådgivere vedgørende dit helbred, fx. alternative behandlere.
• For at sikre, at du føler dig velinformeret, er det vigtigt, at du gør opmærksom på informationer og forhold du ikke forstår.
• Du skal vide, at alle behandlinger er et tilbud. Det vil sige at det er dig, der afgør, hvilken behandling du vil tage imod.
Virker en given behandling iværksat af os, speciallæge eller hospital, skal du sige det til os, da der altid er noget at gøre.

 

En ting per konsultation
Lægen kan ikke være grundig, heller ikke ved at arbejde under pres, derfor kun en ting pr. konsultation. Der kommer ventetider, hvis lægen skal bruge mere tid end du har tid til, og det giver utilfredshed hos patienterne inkl. dig, der kommer en anden dag og kommer til at vente. Utilfredshed giver uro og stress for alle.

Konsultationstider
Mandag kl.08.00-12.00 &13.00-16.00 
Tirsdag  kl.08.00-12.00 &13.00-16.00
Onsdag kl.08.00-12.00 &13.00-16.00
Torsdag til fredag kl.08.00-12.00 &13.00-16.00

Konsultation efter aftale med lægen
Tirsdag, onsdag, torsdag kl17.00- 20.00

Akut telefon
Kun til akut opstået sygdom.

Akut telefon 21973647

Aftenkonsultation
Efter aftale.

Prøvesvar
Husk at aftale, hvordan du skal få svar på dine prøver under din konsultation. Da prøvesvar kan gå tabt, og da der kan være forsinkelse på svar pga. travlhed i klinikken, anbefaler vi at du kontakter klinikken, hvis du ikke har fået svar på dine prøver/undersøgelser indenfor et par uger.

Attester
Udfærdiges efter aftale – husk at spørge efter honorar, når du bestiller tid. Attester som mulighedserklæring, sygemelding og kørekortsattester koster 500 kr. Vi forventer at du afregner med os kontant eller via mobilpay.

Lægehjælp efter lukketid
Efter vores lukketid bedes ringe til lægevagten 1813. Ring altid 112 ved akut livstruende sygdom eller skade.